Επικοινωνία

Το Δημιουργικό Εργαστήριο Τα Μανταλάκια βρίσκεται στην οδό Ιωάννη Ζερβού 10Α στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς να έρθετε στα Μανταλάκια από όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

Με λεωφορείο:
Από τη στάση του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας μπορείτε να πάρετε το 307. Κατεβαίνετε στη στάση Διασταύρωση στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Στη συνέχεια στρίβετε στο πρώτο στενό στο δεξί σας χέρι στην οδό Γεωργίου Πιέτρη. Στα 20 μέτρα συναντάτε την Ιωάννου Ζερβού και κάνετε αριστερά. Το εργαστήρι βρίσκεται στα 10 μέτρα. Επίσης από την στάση του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας μπορείτε να πάρετε το 319. Κατεβαίνετε στη στάση Πετρόγιαννη στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Προχωράτε ευθεία. Στο δεξί σας χέρι συναντάτε την οδό Κυκλάδων. Κάνετε και δεξιά και στα 20 μέτρα στο δεξί σας χέρι είναι η Ιωάννου Ζερβού. Κάνετε δεξιά. Το εργαστήριο βρίσκετε στα 10 μέτρα στο αριστερό σας χέρι. Από τη στάση του μετρό Νομισματοκοπείο μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία 304, 305, 315 και 316. Κατεβαίνετε στη στάση Πετρόγιαννη ακολουθείτε την διαδρομή του 319.

Με αυτοκίνητο:
Αν έρχεστε από τη Λεωφόρο Μεσογείων παραμένετε πάνω στη Μεσογείων.Προσοχή!!! Δεν πάτε κάτω από την γέφυρα. Μόλις περάσετε τη διασταύρωση του Σταυρού και μπείτε στη Λεωφόρο Μαραθώνος στρίβετε στο πρώτο στενό δεξιά στην οδό Γεωργίου Πιέτρη. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! το στενό δεν φαίνεται. Θα πρέπει να ανεβείτε το κράσπεδο και να συνεχίσετε ευθεία. Στο STOP βρίσκετε την Ιωάννη Ζερβού στρίβετε αριστερά. Αν έρχεστε με αυτοκίνητο από τη Λεωφόρο Λαυρίου στρίβετε στο τελευταίο στενό δεξιά πριν τη διασταύρωση Λαυρίου-Μαραθώνος. Εάν χρησιμοποιήσετε GPS θα γράψετε Ιωάννη Ζερβού 10Α ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ και όχι Σταυρός Αγίας Παρασκευής!

Τηλέφωνo Επικοινωνίας: 210 6033553E-mail : tamantalakia@gmail.com